12 July 2015

Bila Hati Perempuan Berbicara


    Assalamualaikum.

Lagi 3 hari je bulan Ramadhan nak tinggalkan kita, so that mean lagi 3 hari je lagi nak menyambut Syawal. Tapi tahun ni rasa macam biasa je, tak meriah langsung. Maybe sebab jauh dari keluarga kut.. Tajuk entry kali ni, acah-acah cam pro pulak. Saja bikin panas! Bukan benda ni yang aku nak persoalkan, tapi bila makin nak kawin ni makin hati rasa tak tenang. haha. k yok-yok je.

Semua orang nak kehidupan rumah tangga yg harmoni kekal berpanjangan hingga ke akhir hayat. Tapi bila kita baca macam-macam kes dekat fb, twitter, ig, rasa macam takut nak nikah. Lagi-lagi kita ni nak kahwin muda. Terfikir, boleh survive ke nanti? Dah la perangai macam budak-budak 15 tahun. *geleng kepala*

Aku sedar memang aku ni otak senteng sikit, Gg pun dah asyik membebel je dekat aku. haih~ Tapi ni memang diri aku so nak tak nak dia kena lah terima aku macam aku terima dia 70% jugak. haha. Semua tu tolak ke tepi buat masa sekarang, sebab aku ada baca 1 artikel kt blog ni, sentap beb. Tak lah nak tuju kat sesape, tapi kut-kut ada yang nak terasa, so dipersilakan lah sentap. Harap boleh membawa perubahan jugak. 

Klick lick down below: 

Dah baca? k, so dah la. Sebab memang tu je aku nak suruh buat. Kbai. 

No comments:

Post a Comment